Uprzejmie informujemy, że z dniem 31 stycznia 2016 roku wieloletni Prezes Zarządu i Dyrektor Studium Musicalowego Capitol  Pan Tomasz Sztonyk zakończył pracę w naszej Fundacji.

Drogi Tomku

Dziękujemy za 10 lat wspólnej pracy.

Za Twoją pracowitość, wytrwałość, cierpliwość,
wkład i zaangażowanie w funkcjonowanie naszej fundacji i studium.

Za to, że zawsze mogliśmy liczyć na Twoją pomoc,wyrozumiałość i wsparcie.

W ciągu tych lat byłeś nie tylko
świetnym szefem, współpracownikiem, ale również wspaniałym kolegą.
Dziękujemy za chwile które wspólnie przeżyliśmy,
i życzymy sukcesów w nowym miejscu pracy.

Ekipa Fundacji i Studium :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zarząd Fundacji Banku Zachodniego WBK S.A. przyznał grant na dofinansowanie naszego projektu.
Z przyjemnością informujemy, że Fundacja Teatru Muzycznego Capitol otrzymała grant na realizację projektu  pt. "NIEZŁOMNYCH OCALIĆ OD ZAPOMNIENIA". Przekazana nam niniejsza darowizna jest udzielana  w ramach programu grantowego "BANK AMBITNEJ MŁODZIEŻY" organizowanego przez FUNDACJĘ BANKU ZACHODNIEGO WBK S.A. w porozumieniu z Bankiem Zachodnim WBK SA, który jest głównym donatorem Fundacji BZ WBK S.A.

fundacjabzwbk

Projekt "NIEZŁOMNYCH OCALIĆ OD ZAPOMNIENIA" jest realizowany w porozumieniu z Gimnazjum Nr 2 im. J. Mackiewicza i XVII LO im. A. Osieckiej we Wrocławiu i adresowany do młodzieży szkół gimnazjalnych i licealnych z terenu Wrocławia i okolic Wrocławia.

Biuro Fundacji Teatru Muzycznego Capitol - 505 189 983
Julita Woźniak, Menadżer ds. projektów - 607 303 068